Dagen då jag mötte Sayid

Jag dömde nyss en pojklagsmatch. KBK's P-93 mot Skultuna. Hemmaseger med 4-0.
     Svordomarna haglade bland de hormonstinna tonåringarna. Jag tycker det är för jävla dåligt att de ska hålla på så där och svära. 
      Närå. Jag friade gång på gång. Aldrig att jag ger varning till en spelare som säger "Fan" efter att han missat en målchans! Det gör jag bara inte. Men en gång fick jag ge mig, då en spelare drog till med "Helvetes jävla kuk fitta!" efter att han haft ut en boll till inkast.
       Jag säger inte vem det var - men det var en av Rosanderspojkarna.
       Sedan undrar jag; ska man ge fyra varningar för en sådan ramsa? Det är ju fyra svordomar? Jag vet inte, men jag nöjde mig med en varning.

Annars hände en rolig grej efter matchen.
      I halvtid kom en liten utländsk kille fram till mig i mittcirkeln. Han tillhörde Skultuna, men av någon anledning var han inte ombytt som spelare, och nu hade han tydligen sprungit som "linjeman" under första halvleken. Han presenterade sig som Sayid, och sedan frågade han vem som var domare. "Det är jag", sa jag, där jag stod med hela min domarmundering. "Ok, men ska jag vinka för offside?", frågade Sayid. Jag skrattade och sa att "Det är nog bäst att jag sköter den biten". Sedan blev det knäpptyst. Det väl någon minut, sedan sa Sayid "Ok. Det är bra". Sedan gjorde han tummen upp och sprang därifrån.
      Även i den andra halvleken så agerade Sayid "linjeman", och så fort matchen var slut så kom han springandes fram och ställde sig bredvid mig. Sedan tog han alla spelarna i hand - precis som mig. Jag skrattade pånytt och sa "Bra jobbat" till honom.
     Sedan följde han efter mig vart jag än gick, och då tyckte jag inte att det var roligt längre. Efter att jag skrivit på matchrapporten så frågade Sayid om han också skulle skriva på, och då tänkte jag "vad är det här för jävla dåre?". Jag svarade "Nej, det behövs nog inte. Men tack för hjälpen!" - men ni ska inte tro att Sayid nöjde sig med ett simpelt "tack", minsann. Nej, nej, nej. Den lilla skitungen skulle ha pengar för sitt "slit" med flaggan under matchen. Fy fan i helvete - han vinkade ju inte ens åt rätt håll!
      Jag gjorde det enkelt för mig och sa åt Sayid att prata med en av KBK-ledarna - sedan klättrade jag över stängslet som sitter runt Centralvallen och sprang fort som fan därifrån. Jag hade ingen lust att ta någon diskussion om pengar med Sayids storebrorsa och storebrorsans kompis.
     

Kommentarer
Postat av: Rosanderpojkarna

inte skulle nån utav oss svära eller klaga?!!

2009-05-05 @ 18:43:28
Postat av: J

å, du milda matilda! nästa gång tänker jag inte vara lika snäll...då kommer jag att plocka fram det röda kortet så fort jag ser någon ens tänka på en svordom :)

2009-05-05 @ 20:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0