Min dag

Jag har varit i Västanhed idag. Filat på några idéer, och så. Väldigt skönt.

     En rolig grej var att på vägen in till Köping så mötte jag Alex Schulman. Ja, alltså på bilvägen. I en trafikskolebil. Jag hejade på honom, men han tittade inte ens emot mig. Bara rätt fram på vägen. Dålig stil.

     Några minuter senare, efter att jag tankat på Jet-macken, så höll jag på att krocka med I en annan del av Köping-Mats. Han kom där åkandes i sin lilla epa-traktor, utan någon som helst respekt för oss medtrafikanter. Jag körde ut - och visst, det var jag som hade väjningsplikt, men när jag nu ändå kom där åkandes så kunde han väl för fan ha tagit det lugnt. Jag var ju där först, liksom. Hade jag bara haft en fungerande tuta så hade jag brännt av en sjuhelvetes körsång rätt i arslet på honom. Men det hade jag inte, så jag nöjde mig med att skrika "VA I HELVETE" och hytta med näven åt honom. Men han missuppfattade min ilskna näve och hejade bara lugnt och stilla tillbaka.

Men väl uppe i Västanhed fanns ingen ilska kvar inom mig. Det går ju inte att vara arg när man vistas i en sådan här sagolikt vacker miljö.











Jag tänkte återigen ta årets första dopp, men jag har lite känning i halsen, och vattnet var fucking iskallt, så det blev icke så den här gången heller.
     Sedan är jag lite rädd att en gädd-jävel ska bita mig på tårna. Det finns gott om gädd-jävlar här i Hedströmmen. Jag funderar på att lägga ut ett nät, fastän man inte får det, och fånga upp de sabeltandade små asen.




Och titta - här satt två sköna nissar och kastade sten på de bajsnödiga gässen.


Kommentarer
Postat av: CJ

Fiska upp asen istællet om det finns så mycket...!! allt du behøver ær ett Sjøbjørnen 12-24g, en rød/vit rapala wobbler å en hyfsad stark lina, skulle rekomendera fireline 0,15 mm.

2009-05-20 @ 09:41:48
Postat av: J

ok, har du något telefonnummer till den här sjöbjörnen?

2009-05-20 @ 22:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0