Trääääligt

PERKELE!!! Vi torskade med 4-2 hemma mot Södra. Det känns...lite konstigt, för det kändes som att vi hade betydligt fler målchanser än dem. Eller? Var det inte så? Jo, visst fan var det så?
      Men - Södra fick utdelning och det fick inte vi. De hade 2-0 i paus, och hade vi fått in en reducering i första så kanske, kanske vi hade tagit dem. Jag vill tro det. Hur som helst så var Södras båda mål i första halvleken rena skitmål. Det ska inte behöva hända.
      Södra hade i och för sig ett ganska meriterat lag på banan, med bland annat Hammarlund, Ken Jansson och Fahlberg. Vi, KBK, är ju allt som oftast ett ganska orutinerat lag reservlagsserien, eftersom att vi till varje match fyller på med olika juniorer. Inget fel med det, absolut inte, men då kan man heller inte kräva att vi ska gå in och dominera och spela samba-fotboll varje match. Det blir lite som det blir, känns det som.
       För egen del gick det jävligt bra. Bästa matchen för i år - och det känns fruktansvärt skönt, även om det var tråkigt att det kom i en förlustmatch mot Arboga Södra. Jag tycker att backlinjen, med bland annat Charlieboy och Snygg-Johan i mitten, fungerar bra så gott som varje match. Det är på mitten vi tappar i de flesta matcherna, och det kommer väl av att det till varje match är nya spelare på mittfältet i nya ovana positioner. Bland annat.
        Jag fick även trycka dit en kasse idag! Precis som du ville, Ruutu.
        Återigen var det på straff - men för ovanlighetens skull så var det på andra försöket. Det var så här att målvakten räddade straffen, men eftersom att han hade rört sig för tidigt så gick straffen om. Jag tyckte också att det kändes lite konstigt. Det var en kanonstraff - men ändå räddade han? Så när domaren blåste om straffen för att målvakten rört sig för tidigt så förstod jag hur han kunde ha räddat straffen. Han hade han inte gått för tidigt så hade han aldrig tagit den!
        Men nu gick straffen om, och när målvakten inte "fuskade" så hade han ingen chans att ta bollen.

Kommentarer
Postat av: Morgan

Allt för lite självförtroende... Den första straffen var urusel och han skulle tagit den om han stått kvar i målet. Andra var bra, men kan du inte bara erkänna att du slog en riktigt dålig straff?

2009-05-12 @ 00:21:34
Postat av: J

hörru ditt lilla kräk! om jag säger att målvakten aldrig skulle ha tagit straffen om han inte slängt sig för tidigt SÅ ÄR DET SÅ!!! skulle jag ljuga om någonting sådant??? nej, jag är alldeles för bra för det...

2009-05-12 @ 00:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0