Idag

Vi hade nyss besök här hemma av Storebror Thomas, Miriam och Brorsdotter Freja. Trevligt att se den lilla tösen igen. Hon har ju hunnit bli 1 månad och 3 dagar, fast jag vette sjutton om hon växt så mycket än. Men jag ville inte röra henne. Jag är nämligen förkyld, och ville därför inte riskera att smitta henne med mina hemska baciller.

Annars är det match imorgon. Örebro Syrianska borta, och det ser jag fram emot. Det brukar alltid vara livligt och feststämning på Syrianskas hemmamatcher.
      Tydligen är det också så att Syrianska ser fram emot matchen. Mirre hade pratat med någon från deras lag och han hade då sagt att "är det något lag jag ser fram emot att möta så är det Kungsör". Det verkar som att Syrianska-spelarna inte glömt mötet med oss på Runevallen för två år sedan, då det blev kalabalik uppe på läktaren hos Syrianska-supportrarna efter Blondie Bubble Boy kastat upp en kylpåse (eller var det en plastbit?) mot dem. Men hallå - de kastade ju för fan först...
       Sedan var det några utvisningar och glåpord från våra kära KBK-supportrar som säkert blev lite extra bensin på elden.
       Jaja...tydligen är de ute efter "hämnd", "revansch" eller "pay back time" - och vill de ha krig ska de få krig! Om det håller sig på rimlig nivå. Det är fotboll det handlar om. Ingenting annat.
       Hoppas att det blir en underhållande match - och att det inte ballar ur på något sätt.

Men just nu sitter jag och pular med KBK's hemsida. Försöker fixa truppen, med bilder och lite text.
       Nu har jag äntligen fått mina inloggningsuppgifter, så nu har jag tillgång till senior-sidan. Men det är inte lätt ska ni veta. Jag har suttit och rivit mitt hår hela dagen på grund av att jag inte fattar hur man ska göra. Det är inte bara att ladda upp en bild och skriva lite text ska ni veta. Oh no - det här är rena vetenskapen. Rena grekiskan. Rena Nasa-projektet. Kalla det vad ni vill - men det är inte det enklaste.
        Blir nog klar sent ikväll i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0