One night at Drottninggatan

Igår gjorde jag något så ovanligt som "festade" i Kungsör. På krogen alltså.
   Det kunde ha blivit Harrys med Carro och Fröken Johansson, men jag kände att jag var tvungen att kolla in nattlivet i Kungsör. Det var så länge sedan. Så Fröken Blomberg blev min medkompanjon för kvällen, och
först avverkades Sportbaren innan det slutligen blev en liten avrundning på Sarajevo.
   På Sportbaren spelade bandet Bnad, och det var smockat med folk. Det var så jävligt att man var tvungen att köpa förköpsbiljetter för att komma in och det sades att man sålt runt 80 biljetter. Jag kan meddela att 80 personer på ett sånt litet ställe gör att det blir bra tryck.
   Det var väldigt intressant att sitta och titta på alla vimlare i natten. Anonyma personer som man möter dagligen på gatan stod nu och hoppade framför scenen, hon som man möter varje dag i kassan stod och juckade och försökte, och han med det högt uppsatta yrket stod och ragglade ensam i ett hörn efter att hällt i sig för många bägare.
    Många var lyckliga och uppsluppna, andra var ensamma och desperata. En del var kanoners och en del "var" bara.
    Hursomhelst var det en bra kväll. En runda i Kungsör är kanske inte något man vill göra varje helg, men det är helt klart ett roligt alternativ om man inte har något annat för sig. Nån gång ibland, sådär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0