Fotboll (uppdaterad)

Tony Andersson tackar för sig och drar vidare norrut till Sandviken. Det hade jag inte kunnat gissa.
     Anledningen är nytt jobb, och enligt honom själv har ett par division 2-klubbar hört av sig efter hans tjänster. Men enligt rykten hoppas han själv på Gefle IF. Ja...
     Jag har mycket svårt att se hur KFF ska kunna klara sig nu, oavsett vilken tränare de nu får. Vad man än tycker om Tony så betydde han ofantligt mycket för laget.
     I tidningen idag så gick det att läsa att KFF redan var i kontakt med en ersättare, och jag förstod då direkt att det inte kunde handla om någon annan än Bellman - vår tränare i KBK förra säsongen. Så var det, men nu har Bellman dock tackat nej till att leda KFF på grund av "mycket på jobbet". Synd, det hade varit intressant att se vad Bellman kunnat göra på division 2-nivå.

(och av någon anledning försvann följande text när jag la upp inlägget...)

För övrigt har även vi, KBK, fått en ny tränare. Det blev bara en säsong för Peder Bäckström, och ny tränare blir Jocke Helgstrand som tränade City den här säsongen. Han har även varit assisterande tränare åt både Andreas Alm och Daniel Wiklund i City, plus att han har haft hand om förenings framgångsrika juniorer under många år, så det blir nog bra det här. Jag tror det är viktigt med en tränare som kan hantera unga spelare, om man säger så.
     En annan, tråkig, nyhet är att Kotten brutit benet på en inomhusträning i veckan. Jävligt tråkigt. Tur i oturen så var det "bara" skenbenet som gick av, vilket innebär att läketiden blir kortare än om hela skiten hade gått av.
     Väldigt tungt, men Kotten är en riktig fighter så han kommer tillbaka. Starkare än någonsin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0