Gnissel

Vet ni hur mörkt och tyst det är ute klockan 06.00? Jo det ska jag berätta - det är kolsvart och dödstyst. Rofyllt och skrämmande på samma gång.
     Jag hade öppningen idag, och när arbetsdagen är avslutad så har jag avverkat ett 9 ½-timmarspass. Den 22 december kommer jag nog att smacka gott åt det, men just nu börjar det känns lite mosigt.
     Annars är min bil skadad. Min Tobbe. Jag märkte det igår när jag körde hem från jobbet, det gnisslade och tjöt och skrapade så det stod härliga till. Först tänkte jag "Fan nu är det lysrören som har pajat!", eller att det var nåt vajsing med kylarförgasaren. Men det visade sig handla om hjullagret på ett däck, eller så var det nån bromskloss eller nåt sånt. Jag lyssnade inte så noga. Hur som helst, det måste fixas.
     Lillebror, lyft på arslet från datastolen och fixa't! Snälla.

Kommentarer
Postat av: Bingo

Bara för att du inte har någon kunskap om bilar eller nå intresse kan jag verkligen inte förstå att du inte tar dig tid att ens titta på däcket.. HELT PLATT.. du vet som när luften har gått ur.. du vet som man har i däcken.. inte Gasol, som du genast tänker. Luft! måste först köpa ett hjullager, om det nu är det som spökar. sen kan ja fixa det.. stay classy S D

2009-11-11 @ 14:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0