Och...

* Jag partajade förresten med Maria Wetterstrand igår. Ni vet, Miljöpartiets språkrör.
      Nej. Men hon var där, på Harrys. Hon var glad.


* Och det blev ett jävla liv på grabbarna igår när jag avslöjade att jag inte tycker Megan Fox är speciellt snygg. "E'DU DUM I HUVE'!!!???" kan sammanfatta deras reaktion. Men så är det, på en skala mellan 1-10 så är hon en 5:a för mig.
      Så är det alltid, jag tycker oftast inte likadant som alla andra när det gäller tjejer.


* Jag slog till Danskungen på käften igår. Det kan låta hårt, men sanningen är den att han dessförinnan hade gett mig två bitchslap utan anledning. Då tröttnade jag och nöp till han - varpå han dunkade in mitt huvud i dörren och sedan gav mig en käftsmäll.
     Han gjorde alltså fyra saker på mig, och jag bara en på honom - ändå var det han som var arg efteråt. Är det rättvist? Han mumlade något om att han "har en känslig näsa", men det köper jag inte.


* Annars var Tord nära att spöa en kille på Harrys för att han uttryckte sig nedlåtande om Tottenham. När samma kille därefter trängde sig i garderobskön blev Tord sjövild och började gapa - utan resultat.
     När killen sedan hade lämnat in sin jacka i garderoben så skuggade Tord honom, och sedan sa Tord "Han la biljetten i sin vänstra bakficka. Får jag tag på den så kommer jag hämta ut hans jacka och KASTA DEN!!!".
     Man måste välja sina ord när man pratar Tottenham med Tord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0