10:49

Dagen idag är väl det som kännetecknar hösten mest. Grått, blött, lite blåsigt och halvkallt. Eller är det ljummet? Jag har blivit lite avtrubbad när det gäller temperatur och sånt, man blir väl det när man jobbar på utedagis i 4 år.

    Klockan 7 i morse var det i alla fall bäcksvart ute. Bara så att ni vet.

    Nu sitter jag på "håltimme" mellan klockan tio och två, sedan åker jag tillbaka och jobbar fram till halv fem. Det passar ganska bra en dag som denna. Nu har jag tid att skriva lite, och det kommer jag att göra uppe på biblioteket.

    
Annars då? Ja, det är torsdag. Satan i helvete vad veckorna flyger! Det är snart helg igen. Det känns som en sån här helg då alla kommer att vara trötta, bortresta, på jobb eller panka. Hoppas inte. Jag vet att jag alldeles nyss sa att det inte blir något mer festande för mig på ett tag, men nu när jag är bäst igen så känns det som att helgen är min vän igen. Jag är sugen på att ta tillbaka titeln som The King of darkness.

    Men räkna inte med, eller räds inte, några skandaler bara för den sakens skull. Mina dagar som den sorgliga och jobbiga narren är över. Nu vill jag bara skratta, dansa och älska.

    Jag vet inte, men det känns som att vi behöver en grym kväll i helgen. För att fira att vi alla klarade av en vecka till. För att hylla oss själva lite grand. En fest för oss. Ja, kanske det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0