Slut era ögon och låt er fyllas av hopp

Jag vet att jag ofta skriver om låtar och hur bra de är, ja rentav hur otroligt fantastiska de är. Jag menar det varje gång - men den här gågen menar jag det lite extra. Den här gången menar jag det verkligen.
    Strip music är band som bildades av spillrorna från Eskilstuna-bandet Yvonne, och de släppte två skivor innan det blev tyst om dem. Första skivan är ett mästerverk, andra är inte lika bra. Det här är sista låten från första skivan, och redan första gången jag hörde första tonerna från den så förstod jag att jag kommer att älska den för evigt. Jag kan inte beskriva hur bra den är, man måste höra det själv.
     Det är väldigt svårt att få tag på musik från Strip music, så jag la upp en video själv på Youtube. Nu vill jag att ni gör så här (och det är inget val, ni måste göra det); släck ner hela rummet, det ska vara helt kolsvart. Luta er tillbaka. Blunda och låt er bara ta in hela upplevelsen från låten, eller också tittar ni noga på videon som jag knåpade ihop - men släpp aldrig fokuset från låten.
      Jag vill att ni gör detta. Det skulle betyda mycket. Annars behöver ni inte lyssna på låten. Ni behöver inte tycka om den, bara ni ger den en chans och en ärlig sådan.
      Det här är en av tidernas bästa låtar.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0