Come together, right now...

Jaha, då slipper man längta då - helgen är här! Fast det är knappt så att jag hunnit längta för det har gått så fort. Igår var det lördag, liksom, och imorgon är det lördag igen. Helt crazy.
   Men det är väl ett tecken på att jag har haft en bra vecka, för det har jag haft. Jag börjar känna mig riktigt hemma på småbarnsavdelningen och jag kunde aldrig tro att det var så roligt att jobba där. Eller roligt...jo men det är roligt, med dagismått mätt. Det är riktiga juveler jag har att göra med. Jag hoppas att de aldrig växer upp och blir stora.
   Nuförtiden är jag ju man också. Japp, numera är jag en blöjbytare. I did it, I fucking did it! Det finns inget bajs som jag inte klarar av. Löst, hårt, luftigt, flyktigt, sporadiskt, rinnande, poröst - jag behärskar allting. Jorå, det är inte för inte som man går runt och är lite mallig. Jorå, så att...

Ja, helgen var det ja. Totally open, det är vad den är. Det är första helgen på mye mye länge som det inte är någon fotboll, och så kommer det ju att bli nu framöver. The bar is officially open. Det är dags att korka upp.
   Vaddå, bara jag?
   Mmm, jo, kanske. Men en inställd utgång är också en utgång. Eller nej. Javafan, jag har redan köpt pilsner så någonting ska man väl kunna hitta på.
   Vad som än händer så händer det någonting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0