Mina jackor, del 1

Ska jag berätta en sak? Jag är en jackoholic. Japp, det sant.
     Jag älskar jackor och har fler än vad jag hinner använda. Som jag ser det så är jackan den bästa, snyggaste och viktigaste av alla klädesplaggen. Jackan säger allt om dig - vilken typ av person du är, vilket parti du röstar på i valet och vilket slags pålägg du har på smörgåsen. Allt!
     Det spelar ingen roll hur snygga skor eller byxor du har, om du har någon huvudbonad eller någonting runt halsen - jackan styr helt och hållet allt.
     Aja, skit samma. Nu är det som så att jag inbillar mig att ni allt är lite småintresserade av hur mina jackor ser ut. Va, eller hur? Jodå, erkänn. Jaja, ok då, om ni verkligen vill så kan jag väl lägga ut bilder på alla mina jackor. Men det är bara för NI vill det och för att JAG är så snäll!
     Av sympati så har jag klippt bort mina allra gräsligaste modellansikten. Snällt va? Ja, sån är jag.


1. Min kavaj-rock-jacka



Kommentar: En väldigt snygg liten sak som jag köpt på H/M. Jag fastnade för "armé-axlarna" och detaljerna i övrigt. Det känns lite uniformsaktigt, och jag är en sucker för uniform. Sedan älskar jag kragar, och i synnerhet uppfällda kragar - vilket gör den här saken till en liten baby bland mina jackor.
     Brolin ser nöjd ut i bakgrunden.


2. Min lite tjockare skinnpaj



Kommentar: Jag ville ha en skinnjacka och föll för den här utan krage. Jag gillade den i början, men med tiden har den tappat lite i status. Den är lite för "bylsig" och lite för "MC-aktig" tycker jag nog just nu. Men sånt ändras, och snart tycker jag nog om den igen.
    Men Brolin tittar bort och det symboliserar väl lite hur jackan står sig idag i min garderob.


3. Min fantastiska regnjacka



Kommentar: Har ni sett vilken grann skapelse! Är den inte helt enorm snygg? En grandios lila färg i mycket smakfulla mönster - och sedan en liten cyklist på det. Jag var bara tvungen att köpa den. För 10 kronor, dessutom. Me like. Brolin också.


4. Min svarta kavaj



Kommentar: Det här är ju en riktig sköning. Kolla in passformen - som ett smäck! Sånt hör inte till vanligheterna när det gäller mig och kavajer, att det sitter som ett smäck, men här har vi tamejfan en 10-poängare! Förstå min lycka när jag fann denna kavaj på Myrorna. Oj oj oj... Jag älskar den och använder den a lot.
     Brolin har fastnat med blicken av förföring.


5. Min bruna skinnjacka



Kommentar: Ja, det här var lite wild kanske man kan tycka? Men så här var det; alla andra - VERKLIGEN ALLA - gick omkring i den svarta varianten av den här jackan, och eftersom att jag ville ha den, fast ändå inte eftersom att alla andra gick omkring i den, så tänkte jag: "Ha! Jag köper den bruna istället!". Dels för att jag tyckte att den var snygg, och dels för den inte var lika vanlig. AJA, SKIT SAMMA!!! I like it. Ibland. Det gör Brolin med, som ni ser.


Kommentarer
Postat av: S

3an är en riktig guldklimp

2009-10-29 @ 12:07:42
Postat av: S

3an är en riktig guldklimp

2009-10-29 @ 12:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0