Good day?

Hoppla! Jag har varit vaken länge, men det är först nu jag säger "God morgon" till er. Hur har natten varit? Har ni älskat någonting, månne?
    Jag har. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Ja jävlar...
    Igår blev det Broder Daniel forever för min del. Dokumentären om Sveriges bästa band genom tiderna i deras förberedelser inför deras sista konsert innan de la av. Det var vackert och fint, men till min besvikelse lite för...lite. Jag håller med kritikerna som säger att filmen aldrig lyckas hävda bandets storhet, fast å andra sidan; det kanske aldrig var meningen. De behöver ju inte det egentligen, Broder Daniels storhet är redan så påtaglig och ett fett faktum i den svenska musikhistorien.
     Nej, jag såg inte på Idol som tur är, men Kaggen ringde mig direkt efter att Jon slaktat Oasis Don't look back in anger - och låt oss säga att jag inte direkt sörjde över att han inte gick vidare till fredagsfinalerna. Så går det när man jävlas med de bästa.
     Idag, om två timmar, blir det innebandy i sporthallen för att kolla på KIBK när de förlorar. Nääää, nu var jag taskig. Men let's face it - de kommer att få ett helvete den här säsongen.
     Sedan ska jag förlora mig i drömmarnas dimma. På ett eller annat sätt. Lördagar finns till för att få skratta och må bra.

Annars snubblade jag över det här igår ute på Björkliden. Det har alltid funnits där, men jag har aldrig sett det tidigare. Lägg märke till sprickan i mitten.
      Jo jo, jag säger då det...


Kommentarer
Postat av: Simon

Hörru charlie, sluta deppa nu. När ska ni komma hit igen då?? Vi saknar er!!

2009-10-03 @ 20:47:09
Postat av: J

Jag vet inte, när pengar börjar växa på träd igen :) Nu jobbar jag ju 80% fram till jul, så vi får väl se om vi kan ordna någonting. Vi saknar er också. Nu måste ju jag och Ante gå ensama på krogen, och vi vet ju alla att det inte funkar :)

2009-10-04 @ 11:12:23
Postat av: S

Haha, ser det framfør mig. så det har inte børjat væxa æn alltså. Ove som vattnar och har sig så mycket dær ute på gården. Man kan ju tycka att det borde ge resultat snart.

Skønt att vara igång på jobb igen! Men e liten tripp innan jul skulle ju vara skoj?! vad hænder på nyår føresten? Sverige/Norge??

2009-10-05 @ 12:02:55
Postat av: J

Ja man tycker ju det...nä men jag får min första lön i slutet på den här månaden, jo visst det är faktiskt skönt att jobba nu...trivs faktiskt bättre på småbarnsavdelningen...lite softare och "mysigare"...nyår är någonting vi får diskutera, men vi måste ju lätt dra ihop någonting...här eller där eller varsomhelst...

2009-10-05 @ 17:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0