Ingen höjdare

Det blev en liten utgång tillslut för yours truly. Jag var på många, men ingen ville eller kunde. Jag var riktigt sugen men började inse att det kanske skulle bli en hemmakväll ändå. Men så åkte vi in till Emma och gänget i Eskilstuna, och därefter blev det Harrys.
     Vi var hemma hos Australientjejen Fran och hennes karls lya, och det var trevligt och så där. Fick se många vackra bilder från Townsville, där det visade sig att Fran bor eller bodde, och det såg ut som ett riktigt litet smultronställe det där. Det var ett konstigt litet sammanträffade.
     Men utgången var ingen höjdare. Det var ingen fart i det hela, så att säga. Jag och Kaggen var själva ute på krogen för första gången någonsin, och genom åren har vi hela tiden sagt att det inte skulle fungera. Trots att vi står varandra närmare än alla andra så har vi hela tiden påstått att vi inte skulle kunna gå ut bara han och jag och festa - och igår fick vi rätt. Jag vet inte varför det är så, det bara är det.
     Kaggen sa "Om du ska hänga med i mitt tempo en hel kväll så måste sätta fart på fötterna". Fem sekunder senare hade jag tappat bort honom. Så jag gick mestadels själv . Det var inte roligt. Jag kände mig ganska ensam, faktiskt.
     Nä, det var skit - och inte kom vi hem heller. Så vi tog en bulle hem till Thessan och Halle och slaggade där i deras nya fina lägenhet. Kaggen i den sköna soffan, och jag på det sköna golvet. Men det var lugnt, det var ju någonstans att sova i alla fall.

Idag var det tänkt att jag skulle vara i Kolbäck hela dagen, men sjukt barn gör att det blir lite ändrade planer. Vad de ändrade planerna innebär vet jag inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0