Funny shit

Ikväll började en ny komediserie på TV4. Den heter Mammas pojkar och handlar om ett gäng tjejer som åker iväg till ett hotell i varmt land för att där försöka charma tre pojkar och deras mammor. Det var bitvis väldigt roligt, speciellt när någon av tjejerna öppnade munnen.
    Nä, seriöst, man kan säga vad man vill om formatet och hur pass mycket kvalité det finns i programmet - men det var i alla fall underhållande. Självklart är det bimbon Lizzy (Lizzie?) som framkallar mest skratt, och det är verkligen en person att hat-älska. Hata, för att hon är dum i huvudet - och älska, för att utan henne skulle det inte bli roligt.
    Överlag är det ett riktigt rövgäng som TV4 snickrat ihop, men det fanns några guldkorn. Typ förskolepedagog-tjejen och hon tjejen som inte vågade titta på killar som tittade på henne. De har jag uppfattat som "fina" hittills. Ja, och sedan hon Skåne-mamman då... Jävlar, alltså! Om man inte visste om det så skulle man kunna tro att hon och hennes grabb var ett par. Skön punchline hon fick in på slutet också när hon förklarade vilka tjejer hon inte föredrog att hennes son skulle träffa. Ho ho.
     Det blir nog en komediserie att följa.

Kommentarer
Postat av: Emma

Det var du och alla tjejer som tittade på det igår alltså :)

2009-10-09 @ 09:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0