Hej fredag!

Hej Fredag, det var ett musikprogram som gick på Kanal 5 i slutet av 90-talet med Per Sinding-Larsen som programledare. Men skit i det nu.
    Idag är det fredag och sista dagen på helvetesveckan, åtminstone jobbmässigt sett. Fast har det verkligen varit en helvetesvecka? Mmm, jo, de första dagarna var rätt...röriga. Men sedan visade det sig bli rätt okej ändå - och imorgon är det KBK-avslutning i Centralskolan. Jag har inga förhoppningar eller förväntningar på kvällen över huvud taget, mer än att jag fruktar för ett "återfall" till förra helgen, men det ska ändå bli skönt med lite umgänge och så.
     Förra året blev de flesta av oss kvar på festen hela kvällen, och jag vill minnas att det var rätt skoj - fast lite märkligt, allra helst i efterhand. Kanske att det kan bli en rolig kväll igen?

Ikväll då? Tjae, KIK har väl seriepremiär hemma i ladan. Kan väl alltid vara någonting, kanske?
     Sedan är det Michael Jackson-tema i Idol. Kanske inte så jättelockande, men en som jag inte kommer att missa är Tove som ska framföra den tveklöst bästa Jackson-låten, Will you be there. Det har potential att bli alldeles magiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0