I am a dark star

Så var man färdigjobbad, för typ en timme eller två sedan, och nu är man fri i dagarna de två.
    Dagen idag har varit regnig, blöt och lite våt. Ett riktigt ruskväder är vad det har varit. Idag har det bara varit jag och en annan vikarie som jobbat, så vi tog det revolutionerande beslutet att gå in inomhus till lunchen. Bara för att det är en uteförskola så behöver man inte dra det till dumhet, som en mycket klok och fin kvinna sade.
    Väl inomhus ställde vi till med ett sjuhelvetes fredagsmys då vi drog fram teven och avnjöt lite Scooby Doo och popcorn. Men lugn - vi drack bara vatten!
    Jag har en tendes att ofta "dra fram teven och poppa popcorn" när det är jag som "bestämmer" på dagiset. Men det är inte för min skull, det är för barnen. Är det ingen som tänker på barnen!? Men kära nån - ÄR DET INGEN SOM TÄNKER PÅ BARNEN!!!?? Jodå. JAG tänker på barnen.

Annars har jag skaffat synthfrilla. Närå, men nästan. Det var så här, jag fick ett infall. Jag tittade i spegeln och tänkte "Håhåjaja, nu börjar nackhåret bli lite för långt". Så jag tog fram saxen, formade nackhåret till en liten hästsvans - och så klippte av den jäveln!
    Mmm, det gick åt helvete med den saken. Det enda som hände var att jag fick ett litet jack i mitten. Låter det bekant? Japp, det var precis så jag gjorde förra gången när jag klippte mig själv, vilket ledde till att jag tvingades raka av alltihopa. Men den här gången blev det inte lika illa, och efter att ha pillat och trixat och trimmat och putsat lite med saxen runtomkring jacket så såg det faktiskt ganska okej ut. Av säkerhetsskäl gick jag sedan över till Grannen och lät Diana smeka mina lockar lite extra, och efter hennes finputsning så blev det faktiskt bra. Eller...det kommer att bli bra så småningom.

Nu kanske jag knäpper mig en kall rackare, vad vet jag? Sedan blir ishockey i ladan, följt av...ja, ingenting egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0