Ett fint ögonblick

Igår var jag på föreläsning i Hallstahammar med Fröken Johansson och Fröken Mayer. Föreläsare? Alex Schulman.
    Det var en alldeles utmärkt föreläsning. Varken för långt eller för kort (även om jag med glädje hade suttit en halvtimme till och lyssnat) och det var roligt, allvarligt och intressant. Det handlade om hans bok Skynda att älska och sorgarbetet kring hans fars död. Sedan nuddade han lite på andra ämnen som Parlamentet, hans f.d. elaka blogg, hans Sommarprogram i radio och...ja, lite annat smått och gott.
    Alex Schulman var trevlig, rolig och nästan lite blyg. Han är ju inte föreläsare egentligen, och det märktes till viss del, även om han pratade ledigt och lugnt. Publiken verkade väldigt intresserad av vad han hade att säga, och Schulman i sin tur verkade trivas väldigt bra. Han såg ut att ha roligt. Det visar väl sig i hans blogg vad han egentligen tyckte.
     Därefter blev det boksignering, och då såg självklart Fröken Johansson och Fröken Mayer till att föreviga oss på bild. Det blev väl en bra bild? Eller egentligen blev det två bilder, men den första blev snällt sagt fasansfullt ful.
     Han tog en bild på publiken som skulle ut på hans blogg, men där kom vi såklart i helvete inte med. Aja, vi var där i alla fall. Han tog på mig. En av mina stora inspirationskällor tog på mig.



Kommentarer
Postat av: S

Coolt. Skrev han något speciellt i boken din då?

2009-10-13 @ 14:45:50
Postat av: CJ

Stilig bild, nästa gång är det du som håller i en glad beundrare =)

2009-10-13 @ 16:25:13
Postat av: J

näe, jag tänkte först ta med boken men sen kände jag att jag inte hade något behov av en autograf...

2009-10-13 @ 17:53:49
Postat av: S

Inte autograf kanske , men han skrev ju lite små roliga saker i varje bok ju.

2009-10-13 @ 21:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0