Kap. "Jag vill inte veta att jag inte vill ha dig" 3/5

"Jag har väldigt svårt att orientera mina känslor. Det enda som får mig att se klart är spriten jag tröstar mig med. Fast jag har aldrig varit bra på att trösta, så det hållet bara korta perioder.
    Jag är en människa som lever i ett "å ena sidan, å andra sidan"-dilemma, och jag vacklar så stadigt jag bara kan. Jag vet vad jag vet, och jag vet egentligen ingenting om allting. Jag vet att jag älskar dig. Jag vet att jag vill ha dig. Jag vet att jag inte kan vara med dig. Jag vet att du inte vill ha mig. Jag vet att jag inte älskar dig. Jag vet att jag vill vara med dig. Jag vet att du vill ha mig.
    Det finns ingenting i dig som får mig att inte vilja vara med dig, men en vanlig kväll kan jag göra slut med dig mer än flera gånger. Jag hittar anledningar för att inte älska dig, och fastän jag hittar dem så är jag aldrig nöjd. Kanske för att jag helst av allt vill vara med dig.
    Vi är inte perfekta. Faktum är att ingenting pekar på att det ska stämma. Är det en anledning för att aldrig någonsin försöka, eller ett faktum gott nog att motbevisa?
    Jag hatar aldrig dig. Jag älskar dig bara tillräckligt mycket för att veta att jag inte kan vara med dig. Jag vill, men kan inte. Jag vill vara med dig och jag vill inte vara med dig. Jag vet ingenting och jag vill inte bli tröstad. Jag vill kanske inte veta. Jag vill bara se hur det blir. Jag vill bara veta hur det blir.
    Du är den enda jag aldrig visste att jag mest av allt ville ha."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0