KBK till havs

Yo! Den 30-31 oktober kastar vi loss. Då åker vi på Ålandskryssning med laget som avslutningsresa. 24 stycken blir vi allt som allt, och jag ser redan mycket fram emot det.
    I år är det jag som har haft hand om böterna i laget, och därmed var det även jag som skulle fixa resan. Och det gjorde - med hjälp av Botmannen. Han fixade nästan allting. Kanske tur det, annars hade vi nog hamnat på Gotlandsfärjan.
    Böterna ja. Det blev inte lika mycket som tidigare år, men så har vi inte haft någon Soran eller Millo i år som tidigare varit väldigt generösa med att bidra till böteskassan. Faktum är att jag har haft mest böter i år, tack vare röda kort, onödiga varningar och telefonsamtal på samlingar. Jaja, det går ju till resan - så varsågoda.
    Jag tror att det kan bli en riktigt rolig tripp. Förhoppningsvis kan jag avslöja några roliga bravader efteråt, och det skulle vara väldigt roligt om de innehöll någonting med Vargen, Phil Collins, Mr.Salsa, Ödlan, Berga, Kosar, Kent Agent eller Roosen. Eller varför inte Far?
    Men det blir väl som vanligt - Tord, Kaggen, Tord, Tord och åter Tord.

Kommentarer
Postat av: keane

kosar va sen till b-lags matchen mot kff och antes telefon ringde =)

2009-10-05 @ 19:50:23
Postat av: J

ka'tjing!

2009-10-05 @ 21:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0