Mina jackor, del 2

6. Min andra svarta skinnjacka



Kommentar: Jag kände för en ny skinnjacka och köpte den här på H/M. Eller, egentligen är det ingen skinnjacka - jag vete fan vad det är för plastmatrial - men det duger gott åt mig. Jag ville ha en liten och tajt rackare, och i början älskade jag den - men nu har jag tröttnat lite, faktiskt. Blir nog till att skaffa sig en ny snart.


7. Min trenchcoat-rock



Kommentar: En trenchcoat, eller en längre tunnare rock, har alltid stått på min önskelista - och efter många halvtaskiga och närliggande varianter så köpte jag mig äntligen en på Vingåker. Det är en Tiger-rock och den håller jag mycket mycket kär. Jag har kanske inte använt den så jättemycket än, men den här liraren kommer att hänga med många många år och kommer förhoppningsvis skänka mig mycket glädje.


8. Min gröna vintagejacka



Kommentar: Det här är en liten outsider. Köpt på Brödet & fiskarna och inspirerad av Liam Gallagher. Jag har alltid varit svag för det här kamouflage-aktiga och lite sunkiga, och där passar den här jackan in. Den har hängt med i många år och är en liten favorit. Jag känner mig alltid väldigt häftig när jag har den på mig. Lite rockstar, sådär. Lite Liam.


9. Min arméuniform



Kommentar: Oj, här skulle jag kunna skriva hela tills gryningen. Det finns så mycket att säga om den här darlingen, och den har således synts väldigt mycket på den här bloggen. Men alltså, lite kort, ända sedan jag såg den här på Tradera så har jag drömt om den. Jag la ett bud för många år sedan, men förlorade då mitt bud på 70 kronor stod sig lätt i konkurrensen.
     Jag sökte över hela internet efter ett annat exemplar, utan framgång, och gav nästan upp hoppet om den, men så en dag av en slump gick jag in på Tradera igen - och döm av min förvåning då den fanns där igen. Den här gången skulle jag bara inte förlora, och det gjorde jag inte heller.
     Henrik Berggren i Broder Daniel och Julian Casablancas i The Strokes är några av dem som burit denna guldklimp, och nu har även jag den i min ägo.
     Lite smolk i bägaren är att den där jävla Tord har en likadan jacka, som han köpte på loppis i USA, och det gjorde mig gruvligt irriterad. Därför har jag låtit denna vänta på sitt genombrott - men det kommer, jag lovar. Det kommer.


10. Min svarta vanliga jacka



Kommentar: Jag har egentligen ingenting att säga om den här jackan. Det är en Elvine-jacka som jag köpte på Ego...bara för att liksom. Tror det var Rea eller nåt sånt. Men visst, jag gillar den, passformen är grym. En väldigt bra vanlig jacka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0