Nu

Jag hade tänkt att glida ner till Sporthallen idag och sparka lite boll - men efter att ha "försovit" sig och vaknat halv åtta så blev det inget med den saken.
    Annars har det varit en fin dag. Halvjobbig, men fin.
    ...och på fredag åker vi på Ålandskryssning med laget. Det ser jag fram emot.
    ...och igår tog Blåvitt en fasansfullt viktig poäng mot Halmstad. Kung Hysén, Kung Hysén. Bra match, bortsett från den första halvleken. Det vände med Alexandersson. Nu måste han starta i seriefinalen mot AIK! DET blir en match, det.
    ...och igår kollade jag och KaggenParanormal activity - filmen som tydligen skrämt slag på halva USA och filmen som Steven Spielberg tydligen inte vågade kolla klart på. "Världens läskigaste film" har någon sagt. Förväntningarna var därför onekligen stora - och, visst, det var en läskig film...men jag har sett värre. Som Rec, till exempel. Som ganska många, faktiskt.
    För övrigt så tänker jag ofta hur roligt det vore om det fanns ett fik där "alla" samlades på under dagarna. Några sitter där innan jobbet och tar en kaffe och surrar, några tillbringar sin lediga dag där, andra glider ner efter jobbet och tar en kaffe medan man redogör dagens äventyr med någon. En plats där alla träffades varje dag. En samlingspunkt. Ett ställe att gå till när man känner att man inte vill vara ensam. En plats där alla vet ditt namn. Hur fantastiskt vore inte det?
    Men annars går jag och tänker på helt andra saker just nu. Andra viktigare saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0