Seriöst alltså - vart ÄR världen PÅ VÄG???

Igår var det en riktigt lång och jobbig arbetsdag, och kulmen på den pissiga dagen nåddes när jag kom hem och såg att någon repat min bil. Min svarta, fina, lilla KBK-bil. Min lilla Tobbe.
    Efter ett snabbt överläggande med Far kom vi överens om att det rörde sig om en skadegörelse. En sjuk gärning av en sjuk människa. Någon vill mig illa.
    Antingen är det så, att någon noterat mitt namn på sidan av bilen och tänkt "Jasså! Den här bilen tillhör den där lilla jäveln! Nu ska här faan repas!", eller så är det någon som inte tycker om KBK. Okej, vi åkte ur division 3 - men är det verkligen nödvändigt att repa en bil för det?
    Att det skulle vara någon av barnen på dagis är uteslutet. Bilen är inte parkerad i närheten av dagiset, och jag tror inte att någon skulle våga talla på Fröken Jonatans bil. De vet vad som händer då. Då blir det ingen "fart på gungan".
    Nej, det här handlar om sabotage. Min bil är våldtagen - och nåde den arme stackare som gjort detta om jag får tag på honom/henne. Då ska jag slå honom/henne bakifrån på ryggen med en pinne.

Det har varit en mustig vecka hittills, och jag har inga andra förväntningar än att det kommer att bli en resterande helvetesvecka.
    Just nu pekar formkurvan down, down, down.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0