Seriöst, vart ÄR världen på väg?

Hej, Sverker Björklund här igen. Nu har jag hittat en ny sak som stör mig.
    Ni vet det här med kaffe, och att vissa vill ha mjölk och socker i? Mmm, så här är det - alltid när det bjuds på kaffe så kommer alltid frågan: "Vill du ha mjölk i, eller?". Så tittar man på bordet och märker att där finns ingenting annat än mjölk. Inget socker, bara mjölk. Därför är det alltid lika jobbigt att mumla och hosta fram ett "Njaäe...men gärna en sockerbit om du har?". Det känns alltid som att man ber om få en delikatess som är plockad från världens mest svårtillgängliga skog när man ber om dessa sockerbitar.
    Jag förstår inte detta - varför ska det alltid envisas med denna mjölk? Varför är det ingen som tänker på oss socker-människor? Det finns aldrig socker, men alltid möjk - är det så stor skillnad i antal som föredrar mjölk istället för socker? Ska det vara så? Va? VA? Ska det vara så? SKA-DET-VERKLIGEN-VARA-SÅ???
    Och att dricka utan socker är inte att tänka på. Jag har försökt otaliga gånger, men det fungerar inte. Det smakar skit! Då blir kaffet en pina istället för den drog som jag behöver. Då kan jag lika gärna vara utan - och det vill jag inte. Jag vill ha mitt kaffe. Med SOCKER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0