Långt eller kort?

Dagar som dessa önskar jag att jag bodde i Göteborg eller Stockholm. Eller någonstans där man kan sätta sig på stan och ta en fika och läsa en tidning. Jag gjorde ett försök här i Kungsör City, men kammade noll. Så jag tog en sväng med bilen och försökte hitta en parkbänk någonstans, men ingenting föll mig i smaken. Ett tag tänkte jag åka ut i skogen och sätta mig. Men jag ångrade mig. Hamnen? Näe...för konstigt. Västanhed? Nej, för långt bort.
    Så jag sket i det och åkte hem och satte mig i solen. Det gick det med, fast det var inte lika nice som jag önskat.

Började bläddra i nya DV Man och det var hyfsat skön läsning. Intervjun med Liam Gallagher om hans nystartade klädkollektion Pretty Green var underbar. Han hatar smala jeans och spetsiga skor, och anledningen till att han börjat leva hälsosammare med löprundor på morgonen och nyttig mat är på grund av att han inte vill vara "den feta jäveln på scen" och att han inte vill att det "plötsligt ska komma någon runt hörnet som är coolare än vad han är". Samtidigt säger han att det är tufft att turnera, för "det är fan lördag varenda kväll på turné, måndag och tisdag finns inte".
     Liam är inte heller rädd för att alla ska gå runt och se ut som honom nu. "Det är bättre att de ser ut som jag än som någon annan jävla idiot".

Jag funderar även starkt på att kopiera Liams frisyr rakt av, som vanligt. Fast jag vet inte, jag har ju lovat mig själv att spara ut håret den här gången och inte tröttna halvvägs. Sedan har jag redan kört den här korta luggen grejen ett par gånger tidigare, och jag har väl ömsom varit nöjd ömsom varit missnöjd med det.
      Men jag är fucking grymt sugen på att cutta luggen igen. Jag ska nog...kanske...göra...inte...eller?


       

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Jag tycker du är snygg som du är!=)

2009-09-21 @ 15:34:42
URL: http://viktoriaj.blogg.se/
Postat av: J

well thank you, darling...mmm, då fortsätter jag väl o spara håret då ;)

2009-09-21 @ 15:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0