Lite fotboll...

Kanske lite sent, men - jävlar vilken fröjd det var att skåda Blåvitt i söndags! Man fullkomligen mosade Elfsborg, och när IFK Göteborg spänner musklerna så är man ett givet guldlag.
    Hannes Stiller har väl varit sådär hittills, men så länge han gör mål så tänker jag inte grymta någonting.
    Och Tobias Hysén! Vilket jävla mål! The King is back. Nu råder det inga tvivel om vem som bör spela bredvid Den långe i VM-kvalet på lördag mot Ungern.

Sedan spelade FC Zlatan igår. Ligapremiär. Tre enkla poäng efter en enkel 3-0-seger. Det var mycket "Gäsp" och "Suck", och den enda spänningen låg i om Zlatan skulle göra mål. När han sedan vräkte sig fram och nickade in 3-0 så kom en lättnadens suck.
     Det var ett oviktigt mål i matchen, men ett fruktansvärt viktigt mål för Zlatan. Lite andrum, sådär. Sedan vete fan om han verkligen skulle ha spelat bollen där på slutet när han blev sopren efter att Xavi serverat honom. Dunka in bollen, bli tvåmålsskytt, visa tvivlarna. Keita hade ju redan gjort ett mål i matchen.
     Jaja...

Och att Jotte skulle lämna Södra efter säsongen är ju den minst oväntade nyheten på hela året. Att vara jumbo när fyra omgångar återstår fanns nog inte med i "kalkylen" inför säsongen.

Annars drömde jag om Tony Andersson inatt. Han hade glasögon, såg rätt snäll ut, åt popcorn och kittlade mig i magen.
     Det var däremot lite oväntat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0