När?

Om man inte vet vad man ska göra...vad ska man då göra? Om man vill så mycket, men ingenting kan göra. Hur ska man då göra? Om man vet vad man vill, men inte vet om det är det man egentligen vill...hur ska man då veta? Om allting känns så rätt fast det är så fel. Är det då rätt eller fel?
    Ja, ibland kan de allra enklaste och minsta funderingarna få en att tvivla något fruktansvärt. Allting är egentligen glasklart för mig. Ändå kan jag inte förstå hur det ska gå ihop.
    Det är lite så här "igår kändes det så jävla bra, idag känns det lite osäkert, och imorgon känns det åt helvete hopplöst". Det svänger från dag till dag, kan man säga.
    Jag har en plan. Eller...jag hade en plan. Men nu är det mest som en suddig teckning. Jag måste fylla i teckningen igen, men jag vet inte om det blir så som det såg ut från början. Jag vill det, men jag vet inte om jag kan.
    Det är ganska jobbigt det där, att vilja men inte kunna. De här senaste 3-4 åren har varit ganska...ja jag vill nog säga tuffa. Jag längtar till den dag då mitt liv blir lite enklare. Lite rakare. Någon gång måste jag få lite medvind. Jag förtjänar det. Alla förtjänar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0