Och nu

Det blev som så att mitt intresse för Idol svalnade. Jag missade, eller avstod att titta på, slutaudiotion och den här kvalveckan har jag bara sett lite sporadiskt. Jag noterade att Jon gick vidare, men efter att ha diggat honom efter hans audition så diggar jag honom inte längre. Han känns inte på riktigt. Den där dreadlocks-tjejen däremot, hon har någonting som jag tycker om.
    Jag noterade även att Andreas Carlsson hade solbrillor på sig, och även fast det var på grund av ögoninflammation så såg det ganska töntigt ut.

Däremot missade jag gårdagens Roast, där Henrik Schyffert var kvällens "offer", på grund av blixtnedslag, så det blir att kolla på webben.
     Jag gillar Roast. De säger så elaka och förbjudna saker som ändå i slutändan blir roligt och med glimten i ögat.

Sedan känns det alltid lika konstigt och overkligt när en kändis dör. Uffe Larsson är inget undantag.

Annars läste jag en fantastisk krönika av Marcus Birro i gårdagens Expressen som handlade om Joakim Thåström, och den var så bra att jag starkt överväger att drog ner mig i Ebba grön och Imperiet, trots att jag lyssnat väldigt mycket på dem tidigare. Men nu ska jag verkligen göra en djupdykning, tror jag.

För övrigt måste jag säga att jag känner mig väldigt bra till mods för tillfället. Jag ser väldigt positivt på saker kring mig just nu - och jag tror verkligen att det kan bli en kanonhöst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0