Telegram

En grej bara...
   Ni kanske undrar vad de här texterna är för någonting? Är det från boken? Man kan säga både ja, nej och kanske.
   Vissa av texterna kommer definitivt komma med, andra kommer definitivt inte komma med, och en del har jag inte bestämt mig än angående om de får plats eller passar in någonstans.
    Sedan rör det sig inte om hela kapitel. Texterna är delar eller stycken av ett kapitel, och om det står till exempel "3/5" uppe i rubriken så betyder det att om kapitlet är uppdelat i fem delar så är texten den tredje delen av kapitlet. Förstår ni?
    Texterna är skrivna under hela året. Vissa skrevs under tiden i Norge, vissa skrevs sent på natten, vissa skrevs på en solstol i solen, vissa skrevs på en klippa i Berghamn, och vissa skrevs i en mörk liten bod uppe i Västanhed. Så därför, bara för att det kanske står vinter/vår/sommar/höst så behöver det inte betyda att texten skrevs just då. It's all fiction, baby. Eller...nästan allt.
    Hur som haver - nu tror jag inte att jag kommer lämna ifrån mig några fler texter. Saker och ting kan misstolkas om man inte vet hur helheten ser ut, och jag är rädd för att det bara blir fel då.
    Fast jag har några kvar som jag kanske vill bjuda på. För att knyta ihop lite, så att säga. Vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0