TV-nytt

Igår Roast - idag Idol.
    Roast var som väntat både råare och bättre än SVT's Grillad. I Kanal 5 så kom formatet mer till sin rätt, och då blev det mycket roligare. Jag gillade David Batra och Andre Wickström, de är alltid roliga. De andra var...mjäääh. Soran är verkligen jättejätte tråkig och jag kan fan inte förstå hur han kan få så mycket utrymme i TV som han får. Han är ju bara "Björns kompis", liksom. 
    Björn Gustafsson då? Ja, honom avskyr jag sedan tidigare, så jag satt mest och njöt åt sågningarna. När det sedan var hans tur att rosta de andra så blev det...inte så mycket med den saken.
    Ett helt okej program ändå som säkert kan bli bättre.

Sedan var det premiär för Idol idag - och där var allt sig likt. Man skrattar lite åt några dårar, skäms för någras skull, och applåderar åt vissa som kan sjunga. Det känns verkligen som att man kan det där programmet nu. Inga nyheter där inte. Om man ska titta på tidigare årgångar så bör det ju bli som så att den gråtande kinesen, som faktiskt kunde sjunga, kommer att komma tillbaka om några program framåt för att "testa igen" - och den gången kommer det att bli succé. Pampig musik kommer att spelas, juryn gör high-five med varandra, och tjejen springer ut som en galning med tårarna sprutandes. Så lär det bli.
     Men den där Jon - han var ju störtskön. Såklart. En sådan där lirare dyker alltid upp varje år. Frågan är bara hur länge han blir kvar? Min gissning är att han blir Youtube-kändis och rider ganska långt i tävligen.
     Jaja, får se om man orkar kolla på skiten i år också. Någonting säger mig att det blir som vanligt att man sitter där kväll efter kväll, även fast man i grund och botten inte gillar det, och följer skiten slaviskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0