2 betydelsefulla kamper

Viktig match ikväll - och viktig match imorgon.
    Landslaget och vi i KBK sitter egentligen i samma sits. Vi måste båda vinna de fyra matcherna som är kvar. Landslaget måste vinna för att kvalificera sig till VM, och vi måste vinna för att kvalificera oss för division 3. Olika nivåer, samma skit.
    Hur det går för Sverige? Ingen aning. Jag sätter 1 X 2. Det kan gå precis hur som helst - fast det kan det väl alltid, å andra sidan. Vi ska normalt vara bättre än Ungern. Frågan är bara om vi är det just nu?
    Det är mycket surr kring Zlatan. Kan han spela? Hur mycket kan han spela? Hur bra kan han spela? Tjae...jag säger så här; hellre en Zlatan som endast kan spela på 10% av sin kapacitet än Marcus Berg och Johan Elmander som anfallspar. De är fanimej imuna mot att göra mål.
    Sedan hoppas jag att Hysén får spela. Yttermittfältare eller anfallare spelar ingen roll, bara han får spela. Jag gillar honom.

Hur går det för oss imorgon då mot IFK Örebro? Ingen aning. Jag sätter 1 x 2. Det kan gå precis hur som helst - fast det kan det väl alltid, å andra sidan.
    Vi behöver 3 poäng och Örebro behöver 3 poäng för att inte dras in i skiten - så det kommer med all sannolikhet bli en tuff drabbning. Mycket kött. Men om vi får igång någon form av trillande med bollen så hoppas jag att vi kan rulla ut dem. Men jag har ingenting emot att kötta i 90 minuter och vinna med 1-0 heller. Det får se ut precis hur som helst, bara vi vinner. Förlorar vi så är det kört. Adjö. God natt.
     Jag kommer att spela vänsterback och jag ser mycket fram emot matchen. Det här är nog den viktigaste matchen i min karriär. Visst, jag spelade i matchen mot Ekerö förra gången vi skulle kvala oss kvar i trean, men då kändes det som att vi redan var körda eftersom att vi kryssat mot Oden i matchen innan.
     Den här gången har vi fortfarande chansen.
     Vi får tillbaka Bulgaren och Kotten från avstängning, men tappar istället Paulo och Tord på grund av avstängning. Kännbart, såklart, men det är bara att göra det bästa av det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0