You belong to me now!

Här skulle det ha varit en rolig bild på Ödlan och hans okända bror. Men då Ödlan hotat mig med att han aldrig mer kommer att prata med mig om bilden publiceras så har jag valt att avstå.
    Dock är bilden för alltid sparad på den här datorn, så någon dag kanske den dyker upp här. Det är upp till Ödlan. Han är min lilla bitch nu, och gör han inte som jag säger så har jag ett trumfkort att vifta med.
    Oh boy, jag har storslagna planer på hur jag ska hantera den här lilla situationen. Jag kommer aldrig mer behöva lyfta ett finger för att få någonting gjort, jag behöver bara ringa ett samtal eller skicka ett SMS så har jag "någon" som fixar det åt mig. Handla mat, köpa tidningen, ärenden i Köping och Eskilstuna, systembolaget - allt det är ett minne blott för mig. Det får min lilla bitch ta hand om nu. Jag skiter i hur han fixar det - bara han fixar det. Annars ska han få se på fan! Då jag ställa till ett satans helvete för honom. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!! Ehe...ha. Ha ha...HA! HA HAH HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0