Bananas in the house!

Okej, Johnny Boy finns inte längre. Numera är jag Johnny Bananas. Fråga mig inte varför, för jag har ingen aning. Eller jo det har jag, men det är en lång Moondyne Joe's-historia.
    Så nu för tiden låter det: "Hey look, it's Johnny Bananas! How are you?", eller också bara: "Ey, Bananas! How are you, man?".
    Jag vet inte vilket jag gillar bäst, det eller Johnny Boy, men båda duger alldels utmärkt.

...och på fredag ska jag och Channel gå ut med två italienskor. Det ni! Det skulle ni allt bra vilja göra va?
    Vi träffade dem på stranden en dag. De har tydligen rest runt hela jävla Australien i en van, som de också bor i, och efter Melbourne och Sydney har de nu tagit sig till WA, Western Australia, för att testa Perth. En av dem hade inget hår, eller jo lite stubb, och jag ville inte fråga om det är för att hon varit/är sjuk eller om hon bara gjort en "Britney" - men jävlarimej hon har ögon! Vilka ögon, det är så att man druknar i dem. Ciao bella tutti frutti caprizzosa!
    Det ska bli mycket intressant, det där. Tur att man inte är ytlig.

...och snart har mitt kära, älskade, underbara KBK seriepremiär mot Gideonsberg. Åh herregud vad jag önskar att jag var där, med dem, på Runevallen, på planen. Första seriepremiären jag missar på 10 år.
    Men jag ångrar inte att jag är där jag är. Den här resan var absolut livsviktig för mig, och om jag fick chansen att ändra mitt beslut så hade jag inte gjort det.
    Dock ändrar inte det att jag mer än gärna skulle vilja vara på planen med mina rödsvarta mates, öga mot öga med vilket pisslag som helst. Nu blir det inte så, men jag tänker hålla alla fingrar och tår för att det går vägen i premiären.
    Jag tittar seger med 3-1, efter mål av Marcelo, Bot-mannen och Tord.
    Fan går det inte att live-streama?

Till sist...
Channel, Chris, Bruce, Mitch, David, Jules, Amy, George, Joe, Ned, Nathan, Cussie, Mario, Loui, Ciara, Isac, Alessandra, Åshild, Rune, Matt, Lovisa, Tord, Ray, Clint, Dan, Cristopher, Sean, Peter, Diane, Bjarte, Roberto, Steve, Dave, Austin, Joel...boy, det är mycket att hålla reda på nu.


Kommentarer
Postat av: av mig själv..

jag då..=)? vi hörs.. har laddat min mobil med stålars idag! =)

2010-04-22 @ 12:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0