Det blir aldrig bra efter klockan två

Som vanligt, first thing first...
     Vi vann igår - och som vi vann! 7-1 drämde vi till med mot IFK Västerås, och efter att ha inlett lite svajigt den första kvarten, med baklängesmål ganska snabbt, så spelade vi fruktansvärt bra. Riktigt roligt att se och riktigt roligt att spela var det.
      Loke var grym och gjorde två och spelade fram till fyra, Blondie Bubble Boy gjorde även han två mål, precis som Berga, medan Paulo gjorde ett.
      Själv spelade jag vänsterback och man kan väl summera min insats som "en dag på jobbet". Varken bu eller bä och jag gjorde väl det jag skulle.

Sedan blev det öltälet nere vid Ekudden. Själva tältet var jäkligt roligt och man träffade många gamla godingar som man inte träffar så ofta annars. Fan va skoj det var och jag älskar att surra med kungsörare på det sättet. Öltälet i Kungsör är alltid en av årets roligaste kvällar.
      Men efter att tältet stängde så hade jag nått min peak, och därefter tokrasade jag ner i status och värdighet. Som min gode vän Kaggen sa tidigare idag: "Du blir ju helt dum i huvudet". Och ja, det är nog så enkelt. Jag blir helt dum i huvudet.
      Att be om ursäkt känns alldeles för billigt. Det går inte att komma ifrån det, jag blir dum i huvudet. Synd på en annars väldigt rolig dag och kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0