Gameday!

Aaaaah, äntligen match. Snart. Som jag har längtat efter att få springa ut till riktig match på Runevallen igen. Det var ett tag sedan.
     Vad vet jag om dagens motståndare Bäckby? Ingenting, mer än att det låter som ett lag med många invandrare. Bäckby? Jag tror aldrig jag mött dem tidigare.
     En nyhet är att KFF:aren Simon Degerfeldt har kommit till oss på lån. Hur lång tid, om det bara blir augusti ut eller hela hösten, är inte klart än. Hur som helst blir det nog ett fint tillskott i truppen, speciellt nu när Marcelo är avstängd två matcher till på grund av den grova utvisning han ådrog sig mot Kolsva innan sommaruppehållet.
     Det är grått ute, men ganska kvavt. Regnet hänger verkligen i luften. Det är Vampyrens väder, kan man säga. Det är perfekt.
      Jävlar vad laddad jag är! Det är spännande och nervöst, som alltid, men även inspirerande och det ska bli jävligt roligt.

Ikväll är det sedan Medeltidsdagarna och Å-festen i Eskilstuna. Eller...Medeltidsdagarna eller Å-festen. Om inget oväntat inträffar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0