Idoler

Jag hade ju glömt bort att lyssna på de två sista podcast-sändningarna som Filip & Fredrik gjorde på aftonbladet.se tidigare i somras, och när jag lyssnat igenom dem kom jag ihåg hur mycket jag älskade det där formatet. Att få lyssna till när Filip & Fredrik pratar om allt mellan himmel och jord oavbrutet i en halvtimme eller så är ju som en våt dröm för mig. Herregud vad jag älskar dem!
     Jag menar...de resonerar kring vilka svenskar som skulle föra sig bäst i Vita huset, alltså vilka svenskar som har mest internationell aura, och kommer då fram till Oskar Linnros antagligen inte skulle passa så bra där eftersom att han är för "fikig". Briljant! Tillslut enas de om att Victoria Silvstedt och Pontus Gårdingar är de som har mest internationell aura.
     Sedan hade Filip snappat upp en grej när han tittade på fotbolls-VM i sommar, och det var att alla vänsterbackar är lite bögiga. De har alltid så perfekt lagda frisyrer, är lite klent byggda och ser alltid lite smartare ut än alla andra i laget. Som exempel tog han Gabriel Heinze, Ashley Cole, Erik Edman och Roger Ljung. Fantastiskt!
      Jag skulle utan tvekan kunna lyssna till Filip & Fredrik eviga diskussioner i en hel vecka i sträck.


Edit: Sen får vi inte glömma samtalet kring Kevin Costner. Filip tyckte att det var kul för Kevin Costner att han hjälpt till att ta fram den här maskinen som skulle hjälpa att få stopp på oljeutsläppet i Mexikanska golfen, plus att Costner nu är ute och turnerar med sitt band. Han menade att "det går bra nu" för Kevin Costner, som på ett sätt försvann ifrån Hollywood i samband med att George Clooney breakade.
      Sedan berättades en historia om hur Costner vid ett besök i Stockholm hade fått massage, varpå han med ett praktstånd hade vänt sig om till massösen och sagt "Could you finish me off, please".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0