Muskelvärk

Så sitter man här igen i sin tidigt 90-tals inspirerande second hand-soffa och tittar på det snåla utbudet av bra tv efter två dagar i Stora Sundby.
      Det var ett bra läger. Vi tränade fint och umgicks snällt med varandra. Lördagen inleddes med ett fyspass, vilket innebar uppvärmning, styrka, löpning, styrka, löpning, styrka, löpning och nerjogg. Sedan lunch, för att därefter gå på ett nytt träningspass, denna gång med boll. Därefter middag, följt av femkamp, följt av poker som Blondie Bubble Boy osannolikt tog hem, följt av sen korvgrillning, följt av sängen. Söndagen bjöd sedan på ytterligare ett träningspass med boll, innan bilarna rullade hemåt till Kungsan igen.
      Nu känns det i ben och bröst, framförallt, och det ska bli spännande att se hur det går imorgon kväll då vi träningsmatchar mot Värhulta hemma på Runevallen. Men det går nog bra. Lite tigerbalsam och sen är det bar' å' åk'.

Kvällen bestod annars av friidrotts-EM's sista tävlingsdag, och jag som många andra skrek nog högt när Emma Green slog personligt rekord i höjdhoppsfinalen, både en och två gånger, vilket ledde till en glädjande silvermedalj. Riktigt roligt och spännande.
      Och mer än så orkade jag inte med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0