Sensommar och tråkiga skador

Augusti brukar vara ett säkert kort. När resten av sommaren har varit piss så brukar augusti alltid skina ljummet. Men så är icke fallet denna sommar.
    Istället har juni, och allra helst juli, varit tokvarm medan augusti har varit skit. Regn, grått och små korta ljusglimtar. Det är inte bra. Det är som en penisförlängare till hösten, som på så sätt blir ännu längre.
    Fast å andra sidan kan jag känna att hösten är välkommen. Det finns någonting fint och bra med varje årstid, speciellt vid den här övergången från en årstid till en annan.
    Jag är så gott som färdig med den här sommaren, och nu ser jag faktiskt fram emot att få burra på mig lite mer kläder, vandra mellan löven som faller medan världen runtomkring mig skiftar färg, eller bara boa in sig inomhus i skydd från kylan och blåsten utanför. Det finns en tjusning med det också. Speciellt det här med kläderna. Sommaren är ju en mindre katastrof om man gillar att ha jackor, jeans och långärmat på sig.

Men från en sak till något helt annat...
    I gårdagens match mot Sala åkte inlånade Simon Degerfeldt på en otäck skada efter en kollison med deras målvakt. Först befarades det vara ett brutet ben, men sedan fanns förhoppningarna om att det kanske handlade om någonting lindrigare - men nu står det klart att båda benpiporna på smalbenet var av.
    Riktigt oturligt och fruktansvärt tråkigt för Degan, som var på gång och hoppades på att hitta formen hos oss efter att ha fått sparsamt med speltid i KFF. Nu väntar operation och gips ett tag framöver.
    Det är bara att hoppas att allting går bra och att Degan kämpar sig tillbaka till fotbollsplanen igen till nästa säsong. Men han är en krigare så han kommer att komma tillbaka. Fast som sagt, riktigt tråkigt för Degan som hade kommit in bra i laget och som var sugen på att spela fotboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0