Tv-themes - EFTER ÅR OCH ÅR OCH ÅR AV SÖKANDE!!!!

Jag är så lycklig.
    Ni vet, jag är ju en riktig nostalgiker. Jag tänker gärna och ofta tillbaka, tillbaka till den tiden då världen såg helt annorlunda ut i mina ögon. Tillbaka till min barndom. Det finns så mycket därifrån som fortfarande sitter kvar i min skalle - låtar man har hört, tv-serier och filmer man sett, barnprogram, tv-reklam, programledare, tecknade figurer...sånt som man senare har väldigt svårt att placera.
    Nåväl, i och med internet och dess fantastiska funktioner så har jag nu kunnat spåra så gott som allting av det jag gått och stört mig på för att jag inte kunnat placera det. Det kan ha varit vissa personer man såg på tv-rutan som barn men som nu gått upp i rök, eller...ja men ni förstår vad jag menar. Allt det jag gått och funderat på och önskat att få se en gång till har jag genom årens lopp kunnat hitta på nätet. Allting förutom ett jävla program.
    Det gick på SVT i början av 90-talet, 1991 och 1992 närmare bestämt, och jag minns att serien hette PS. I love you. Jag kommer ihåg karaktärerna, en cool snut och en brud, och jag minns hur introt lät. Den där melodin i början av serien har jag gått och nynnat på i alla dess år, utan att kunna hitta serien någonstans. Jag sökte på Youtube, men det enda resultatet som kom upp var filmen med samma namn med Hillary Swank och Gerard Butler i rollerna.
    Igår gjorde jag ett nytt försök, med lite olika varianter - och tillslut, till min oerhörda lycka, så hittade jag på serien. Det visade sig att jag sökt fel. Serien stavas nämligen P.S.I. Luv U på grund av att det är en lek med siffrorna i riktnumret till staden som serien utspelas.
    Skit samma! NU HAR JAG ÄNTLIGEN HITTAT SERIEN, NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT HÖRA SIGNATURMELODIN IGEN, NU KAN JAG DÖ LYCKLIG!
    Nån som kommer ihåg den här gamla godingen?



Kommentarer
Postat av: Camilla

Hejsan!!



Har också letat efter denna serie och självklart misslyckats. Hur fick du tag i serien? Skulle så väldigt gärna se den igen(misstänker dock att jag kommer att tycka att den är hellöjlig, men det är en risk som jag är beredd att ta ;) ).



Mvh

Camilla

2010-10-12 @ 19:57:35
Postat av: J

Jag hittade den på Youtube. Sök på PS I Luv U.

2010-10-13 @ 00:30:56
Postat av: Jonna

Härligt! Jag minns den också så tydligt. Jag minns särskilt en fredag när mina föräldrar inte tyckte att jag behövde gå på NTO-IOGT disko varje fredag. Jag var så besviken och arg på dem som inte fattade hur mycket man missade om man inte gick på just det diskot. I vart fall blev jag hemma, medan alla kompisar fick gå på disko. Men det som räddade kvällen var förstås PS. I LUV U. Tack för denna nostalgitripp!

2014-04-02 @ 13:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0