Min helg

First thing first. Matchen mot Bäckby var väldigt märklig. Vi gjorde mål, 1-0 och 2-0 efter mål av Loke, sedan släppte vi in ett. Mål igen av Loke, och sedan släppte vi in ett. 3-2-ledning i halvtid, alltså.
    Sedan gjorde Paulo mål, och sedan släppte vi in ett mål. Sedan gjorde Degan mål, och sedan släppte vi in ett mål. Seger med 6-4, alltså. Väldigt märkligt.
    Bäckby var ett svårspelat lag. Istället för att jobba hemåt så låg 3-4 spelare kvar i anfallet, och på sätt blev det lite lurigt varenda gång de ställde de vann och spelade upp bollen. Samtidigt var vi för okoncentrerade och stressiga i vårat agerande. Även fast de var individuellt skickliga så kändes det aldrig farligt, och ändå var det som att vi ibland agerade i panik. Väldigt märkligt.
    Jag spelade hela matchen och gjorde ingen höjdarinsats. Det var varmt, fruktansvärt varmt, kanske den varmaste match jag någonsin spelat (!) - och värmen sög verkligen musten ur mig. Efter 20 minuter var jag helt färdig. Mycket märkligt.
    Men, ja... Jag är nöjd med 3 poäng, givetvis, men inte över sättet vi spelade på och inte över min insats. Vi måste agera mer resolut mot tabelltrean Sala på onsag, som är en mycket viktig och säkerligen svår match. Sala på Silvervallen är aldrig lätt.

Sedan blev det Arboga igår kväll. Tjockt med folk och ganska kul. Träffade den gamla legendariske klasskamraten Albert, blev hårt nypen av en förfriskad Selander, hade tunggymnastik med Loke och fick veta av Hammarlund att jag var den "fulaste jävla spelaren han mött". Ganska kul, sådär. Inte mer.

Och som en bonus fick jag hoppa in i b-laget idag efter att Kotten fått problem med bilen. Dock satt jag bara på bänken, förutom sista kvarten, och mötet med BK30 slutade oavgjort 2-2.
    Det var väl det det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0