Det händer grejer i Kungsör

Det känns som att man snart kan spela in en film om det som händer nere vid Kungsörsbagarna. Eller Brödbagarna heter det ju nu, det som en gång i tiden var Åke's bageri.
     Det skulle nog kunna bli en bra thriller, eller varför inte en komedi? Fast mest känns det som vilda västern, och det mesta pekar ju på att det kommer att sluta som ett sorgligt drama.
     Jag är inte insatt i turerna, mer än det man kunnat läsa om Bärsingen - och om man ska gå på det så blir man bara riktigt jävla förbannad på de här, vad det verkar vara, pajasarna till nya ägare. Även fast jag inte har någon koppling till bageriet så känns det som att man borde ställa upp de här stolpskotten på rad och ge dem varsin fet käftsmäll.
      Ingen lön har de anställda fått och inget besked om hur fan det ska bli, det måste vara fasansfullt frustrerande. De är synd om de anställda och tråkigt för Kungsör. Det vore skönt om den här jävla soppan får sitt slut snart, och att det löser sig till någorlunda till det bästa.

Annars var det Kungsör på TV igår, i spökprogrammet Det okända på TV4+. I Susanne Trollske's hus nere vid Arbogaån har det tydligen hänt mystiska grejer om nätterna, och det försökte man få bukt med i programmet.
      Det kan ju bli väldigt "märkligt" i sådana här program, men i gårdagens avsnitt gick det väl ändå ganska lugnt till - och det verkade tillslut som om man fick bukt på problemet. Jag följde inte med till 100% men jag tror det rörde sig om en morfar till Trollske samt en liten flicka från 40 eller 50-talet som antagligen hade drunknat vid Arbogaån, det vill säga att det skulla ha varit dem som spökade i huset. Men det fick ju ett lyckligt slut.
      Man kan tro och tycka vad man vill om sånt här, men jag har ett så pass öppet sinne och så vidgade vyer att jag tror på det mesta och allting egentligen. Varför inte? Allt är inte logiskt och vetenskapligt, och det finns så mycket man inte kan förklara, därför väljer jag att tro på allt tills motsatsen är bevisad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0