Bra dag för mina favoriter

Självklart kunde man inte låta bli att titta på Milans match igår, där Zlatan presenterades för fansen i halvtid, och det såg ju onekligen ut som ett lekfullt gäng igår. Ronaldinho verkar vara smått pånyttfödd (vilka passningar!), Pato var iskall och livsfarlig, och Inzaghi gör fortfarande mål så fort han får bollen innanför straffområdet.
     Jag hoppas och tror att det kommer att bli roligt att följa Serie A igen. Milan har alltid varit en av mina favoritklubbar sedan jag var liten palt. Jag förälskade mig i Italien efter VM-94, tack vare Roberto Baggio, och eftersom att han spelade i Milan blev det favoritklubben i Serie A - och när Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna, Jesper Blomqvist, gick dit så blev kärleken ännu starkare.
     På 90-talet bilade vi till Italien sju gånger på semester, och alltid två veckor i stöten, och då samlade jag på mig massvis av Milan-tröjor. I garderoben ligger nu tröjor med Blomqvist, Baggio, Paulo Maldini, George Weah, Albertini och Shevchenko. Med åren har min kärlek till de rödsvartrandiga falnat lite, men nu är jag beredd att inleda ett nytt förhållande.

Och Man United vann igen. Iskall, och viktigt, straffmål av Rooney, underbart mål av Nani och Berbatov har öppnat starkt och äntligen börjat leverera. Vi kommer att vinna ligan igen!
     Och Blåvitt vann mot AIK. Så skönt! Dels för att det var viktiga poäng, och dels för att det var AIK. Synd att inte Bojan Djordic var med, då hade det varit ännu skönare.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jättekul blogg...spännande att följa.



Undrade däremot om George Weah tröjan är till salu?



/Mia

2010-09-02 @ 14:16:08
Postat av: J

Ha ha...oj, där blev jag lite ställd. Mina gamla tröjor är ganska heliga för mig, jag är så fruktansvärd nostalgisk. Varför detta intresse för Weah-tröjan, om jag får fråga?

2010-09-02 @ 21:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0