Avbrott i julefriden

Det sista jag gjorde innan jag gick och la mig strax efter midnatt igår var att gå in på aftonbladet.se. Det första man såg var en stor och fet EXTRA-rubrik längst upp som sträckte sig över hela skärmen - och då vet man att någonting stort har hänt. Jag minns när jag gick in på aftonbladet.se kvällen när Michael Jackson dött, det var nog den största och fetaste EXTRA-rubrik jag någonsin sett.
     Nåväl, när jag sedan läste om självmordsbombaren så tänkte jag "Oj! I Sverige? Hur är det möjligt?". Men sedan tänkte jag inte så mycket på det. Min reaktion var inte av den storlek man tycker att den kanske borde ha varit, men det är väl för att man blivit så luttrad genom åren av alla hemska saker som sker hela tiden. Man har blivit så van att man inte reagerar som man borde. Det är lite läskigt.
     Men det är ju en stor och hemsk grej, framförallt eftersom att det sker här i skyddade och trygga Sverige. Man tror inte att det ska hända.
     Morgonens sändningar har dominerats av denna händelse, och först nu börjar man väl förstå vidden av denna explosion. Man kallar det för "terrordåd", och det känns väldigt surrealistiskt. I Sverige? Har terrorn hittat hit tillslut? Vem vet, men det ska bli mycket intressant och viktigt att följa dagens nyhetsflöde. Vad är det som har hänt, och varför?

Kommentarer
Postat av: Morgan

Måste ha varit världshistoriens dummaste självmordsbombare. En dog, han själv, och ingen annan skadades...

2010-12-12 @ 13:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0