Fotbollssöndag

Håhåjaja, säger jag. Nu har man en inomhusturnering i kroppen, och någonting säger mig att imorgon blir en ond dag. En sån där dag då det är så skönt att ligga och vrida sig i sängen med sån där skön träningsvärk. Finns inget skönare. Men icke, imorgon är det jobb mellan 8-18. Riktigt vulgärt, faktiskt.
     Cupen då? Ja, jo, det gick ju ganska bra. Vi gick till kvartsfinal, där vi åkte ut mot Eskilstuna Södra, efter att ha kommit tvåa i gruppen, efter att ha kryssat 1-1 mot Stallarholmen, vunnit med 2-1 mot Stenkvista och kryssat 0-0 mot Arboga Södra. Vi såg ut att gå emot gruppseger, men så gick Stallarholmen om oss med två mål och vann gruppen på målskillnad. Lite surt, för då hade vi kanske fått lite enklare motstånd i kvarten. Eskisltuna Södra vann nog skiten nu.
     Vi spelade stundtals väldigt hyffsat, så det var roligt. Det var ju futsal-regler och konstgräs, ett underlag vi inte tränat på den senaste tiden, så det var lite ovant med studsen och sånt. Men allt som allt tycker jag att vi gjorde en bra turnering.
     Själv svarade jag för en medioker insats. Men det hade jag på känn. Jag är definitivt ingen inomhusspelare, så det blev som det blev. Men det var kul ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0