Gårdagen och idag

Lite om igår då.
    Ja, träningsmatchen mot Eskilstuna City är väl inte så mycket att prata om. Vi fick stryk med 11-0, och det är ju inte så bra. Det är två divisioner emellan oss, men så stor skillnad är det inte. Fast man ska inte dra så stora växlar av det här. 5-6 mål var rena tokbjudningar ifrån oss, vi var helt enkelt för loja och slarviga emellanåt. Sedan har City varit igång med träning varje dag på Tunavallens konstgräs, medan vi har kört 3 gånger i veckan i en månad, varav ett av dessa pass i veckan har varit med boll - och dessutom inomhus. Det var ett tag sedan vi spelade på så här stora ytor och City ligger ju långt före oss i träningen.
    Fast vi hade bara 1-0 i baken efter en halvtimme, innan de gjorde 3 mål innan halvtid.
    För min del tog matchen slut efter 35 minuter, då jag rev ner en Citys-spelare och samtidigt fick hans knä rakt på låret. Tidernas lårkaka var ett faktum, och jag haltar faktiskt fortfarande idag. Lite tris, för det var ändå rätt kul att spela igår. Jag var lite skeptisk innan, då det var 14-15 minusgrader i luften, men när man väl kom igång och spelade så tänkte man inte på det. Fast det var jobbigt med flåset.
    Nåväl, därefter samlades vi några stycken från laget hemma hos Påven. Det var fullt hus, och den enda som inte var där var egentligen Påven, som var i Västerås. Sedan drog vi till Harrys, men det blev en extremt lugn kväll. Vi satt mest och surrade vid ett bord, innan jag gick och skakade rumpan med Fröken Bergstrands Transcom-gäng på dansgolvet en stund innan stängning.
    Idag blev det en dag i Eskilstuna, där jag inhandlade lite nya grejer till mig. Julhandeln går inte bra, med andra ord. Det finns ju så mycket härligt att köpa, men bara till mig. Jag ska göra ett nytt försök imorgon, och då ska jag fanimej inte vara så självisk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0