Hej då julen

Jag har gått och varit bekymrad och ångestdrabbad hela dagen - men nu har jag bestämt mig för att avfärda juldagen med en in i helvetes hård klackspark. Det får vara så nu, jag kan inte ändra på det. Gjort är gjort och kommer aldrig igen - det lovar jag!
     Jag pratar om Harrys. Alla hade jätteroligt, medan jag var jättetrött. Ni vet så där trött som man kan bli ibland, så där trött då man bara måste vila ögonen en stund. Måste ha fått sömnmedel i min drink, elller nåt.
     Nåväl, sammanstrålningen hemma hos Påven innan var rolig. Jag, Vampyren och Stiffa åkte dit tidigt och spelade bort några timmar med Mario CartWii. Sedan stövlade Studenten in, och då åkte det där satans helvetes Förfestspelet fram. Det spelet ska jag kasta nu. Det blir inget bra med det inblandat. Det är som gjort för att bli katastrof.
     Siste man in var lägenhetsägaren själv, Påven, och då var gänget äntligen samlat. Trevligt var det. Ända fram till Harrys då. Därifrån vill jag inget minnas.

Idag har det varit födelsedagsfirande för Brorson Erik som fyller 15 år. Det blev fullt hus med Storebror Thomas, Brorson Erik, Eriks farmor Marianne, Lillebror och hans Ida, Miriam och hennes son Elias, Brorsdotter Freja, samt Miriams föräldrar från Schweiz.
     Nu räcker det med julmat för min del. Nu klarar jag mig ett år.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0