Lusse lelle, lusse lelle...

...elva nätter före jul.
    Mmm, elva dagar kvar till julafton. Lucia, med andra ord. Det blev en lång dag för mig, då jag öppnade klockan 6 och jobbade till eftermiddagen, för att sedan åka hem en kort sväng och sedan tillbaka till barnens luciatåg för föräldrarna. Alltid lika roligt att se barnens chockerande miner när alla mammor och pappor och mor- och far-föräldrar står där. En del blir stumma, en del blir glada, en del börjar grina och en del bryr sig inte det minsta. Sött.
     Därefter vankades en julmiddag på dagiset med personalen, följt av den numera klassiska "julklappsleken" som idag är ett stående inslag i de flesta hemmen i Sverige. Det började bra, då jag satt med många fina klappar efter första rundan. Men när det var dags för tjuveri-rundan så gick det sämre och jag blev bestulen på näst intill allting. Det enda jag fick behålla var en påse skumtomtar. Sådär roligt.
     Men jag var glad ändå. Mycket trevlig kväll var det. Jag skulle önskat att den var lite blötare och rivigare, utan att för den skullen vara en fyllefest, men det blev ändå väldigt trevligt. Det är ju en dag imorgon också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0