Min kväll på förhand

Så här ligger det till - det blir en extremt lugn nyårsafton för min del. Bara jag, Mor, Far och Mors bästis Ewa. Känns lugnt, på pappret åtminstone.
     Det är inget medvetet val, denna lugna kväll. Jag saknat helt enkelt alternativ. Riddarna har lagt ner sin verksamhet för året och splittrats åt olika håll i Sverige och världen. Det var väl egentligen bara jag och Stiffa som var sugna på att göra nåt, men alternativen saknades och därför kör vi solo ikväll.
     Jag vet inte om det bara är jag eller om det är lugnt överlag? Det känns som det. Eller också är jag inte bjuden, vilket är förståeligt.
     Nåväl, jag hoppas och tror att det i alla fall inte blir sämre än nyårsafton förra året. Allt såg så bra ut på förhand, men så blev det bara skit allting. Eller, de andra Riddarna hade roligt på den där festen hemma hos m0e i Eskilstuna, och säkert också på Harrys efteråt. Men inte jag. Jag ville bara vara någon annanstans, och följdaktligen åkte jag också hem efter tolvslaget. Ja jävlar vilken skitkväll. Den måste toppas denna gång.
     Alltså, i och för sig, även om det är lugnt på pappret så kan det ju faktiskt braka loss också. Resurser finns till det, allt handlar om känsla och stämning.
     Men just nu förbereder jag mig för en lugn och ganska ensam kväll. Om jag ska tycka riktigt synd om mig själv så är det nästan lite tragiskt - men så långt ska jag väl inte sträcka mig. Jag har ju en toppenkväll egentligen, om man jämför med många andra stackare där ute. God mat, gott och dricka och trevligt sällskap.
     Äh, vi får väl se. Jag kanske uppskattar denna lugna afton efteråt. Vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0