Pojken i drömmen

"Håll ut, jag är nästan där. Du är så fin. Jag vet, du förtjänar inte det här. Att vänta för alltid på någon du trodde bättre om. Du skulle kunna ha varit med han som inte riktigt brann. Men han övergav dig. Och du blev kall mot kärleken, och fast du inte riktigt älskade honom så tog det rätt hårt när någon sa "Du är inte värd min dag".
     Jag skulle aldrig lämna dig. Nej aldrig köra över dig och mig. Och nån gång ska jag säga "Du får mina dagar. Du är värd allting". Jag hoppas du förstår att jag nog är det finaste du har.
     Ta ner alla murarna. Och taggarna som slår hål på allt som närmar sig. Hur kan man vara så ensam när världen inte räcker till? Din inre längtan skriker högre än du tror. Och jag tror på dig. Du har nåt som talar till mig, och allt jag vill ha.
     Och om jag säger som det är för första gången så skulle det vara "Jag är pojken dina drömmar inte riktigt klarar av". Det är inte mycket alls, men mer än du någonsin kunnat drömma om. Och jag hoppas att det betyder nåt. Att det är värt någonting.
     Så håll ut lite till, jag är snart där. Det finaste du har."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0