Uggla skulle vara så mycket bra

Enligt en undersökning på aftonbladet.se så ligger Björn Skifs i topp om tittarna får välja vilka som ska vara med i nästa omgång av Så mycket bättre - och det förstår jag. Jag skulle, som sagt, också vilja ha med honom om jag fick välja ut ett nytt gäng artister.
     Annars var Thåström, Jocke Berg och Lars Winnerbäck populära - samt Håkan Hellström, givetvis - och jag kan hålla med om att det onekligen skulle vara intressant att se Thåström i ett sånt här ryggdunks-sammanhang. Och även skygge Winnerbäck, för den delen. Dock tror jag inte att de där två tjurskallarna skulle klara av allt smicker och rövslickeri - fast å andra sidan, vem har sagt att det måste vara så? Det kan ju inte finnas direktiv att "ni måste vara snälla mot varandra i programmet?". Äh, det skulle i alla fall vara intressant att se herrarna Winnerbäck och Thåström i Så mycket bättre.
      En annan populär artist var Magnus Uggla - och självklart, han hade jag ju glömt bort! Det skulle vara en given succé med Uggla i programmet. Han skulle härja runt och leva rövare, samtidigt som han har blivit äldre och mindre retsam, och han skulle nog kunna tänka sig att fälla goda kommentarer om sina artistkollegor i programmet. Plus att han sitter på en riktigt låtskatt. Ja herregud, med Uggla i Så mycket bättre så vore det en kassaskåpssäker succé på förhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0